Er jeg viktig? Du skjønner jeg lurer på om jeg er viktig. Om folk bryr seg om meg, at jeg betyr noe? Det er ikke alltid lett å spørre folk skjønner du. Sosiale medier tar over, og jeg klarer ikke spørre folk selv. Jeg trenger bekreftelse her på min side, og bryr meg ikke hva folk mener om det, men jeg trenger det så innmari. Det kribler inni meg, fordi jeg må virkelig vite det altså. Vet jeg det ikke nå, nei, da vet jeg det vel aldri... Så, er jeg viktig for deg da? Legg igjen en kommentar da vel, fordi jeg må altså vite det. For meg er det jo altså sånn at, vet jeg ikke dette, nei hva annet skal jeg bruke hverdagen min på? Det er jo slik at det viktigste for meg, er at folk bryr seg om meg. Og ja, alle kan skjønne det, men jeg trenger altså fuckings facebook for å bekrefte at jeg er viktig for noen. 

 

                       

Til dere som legger ut disse statusene på facebook, hva er formålene deres ved disse? Å bekrefte at dere er noe for noen, eller er det bare kun for selve oppmerksomheten? Jeg skal ikke stoppe dere som gjør det, men jeg vil heller prøve forstå hvorfor man ikke vet om dette i første omgang, og hvorfor folk må ha bekreftelse for hvem deres nærmeste er eller evt. hvem som bryr seg mest? Hva foregår i toppen for disse som er uvitne på, om hvem som bryr seg om dem? Tror du at du er såpass liten, at en facebook-status avgjør hvem du har rundt deg? Det er jo bare trist. Se hvor mange hjerter du kan få, for tydeligvis er det de menneskene som kommenterer hjerter på facebook, de som bryr seg mest... Da skal jeg fortelle deg noe, lille venn; de menneskene som utgir seg for å være der for deg, er ikke alltid sikkert å være der for deg for alltid, selv om de kommenterer hjerter. De kan kommentere og skrive så jævla mange hjerter de bare vil, men ikke tro at fordi de gjør det, er det helt sikkert at de bryr seg om deg når du virkelig trenger det. 

                                  Minst like ille er det med disse; (...) Jeg tar utfordringen, jeg vil ha et hei fra alle mine venner på facebook. En forskning viser at av 1000-venner, er det kun 50 av de som svarer. La oss se hvor mange jeg får. (...)

Jeg vet ikke med dere, men disse statusene er latterlige. Hvorfor trenger du et hei for å se hvor mange som gidder å svare deg? Hvorfor skal det være en "utfordring" på nett å finne ut om folk bryr seg om deg? Hva med å spørre folk ansikt til ansikt om du er så forbanna i tvil? 

JA, du er viktig. Du er forbanna viktig. Og vet du hvorfor? Det er fordi du er akkurat deg. Verden hadde ikke vært det samme uten deg. Men verden hadde klart seg fint uten "er jeg viktig?"- statusene. Vi må ta vare på hverandre og vise at vi bryr oss om hverandre, slik som vi faktisk gjør, selv om det ser ut som at mange ikke gjør det fordi at de ikke kommenterer hjerter i statusene dine. 

 

                               
 


  2 kommentarer på "ER JEG VIKTIG?"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://corna.blogg.no
Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits